آشپز باشی

آموزش تهیه انواع غذا و دسر

آشپز باشی

آموزش تهیه انواع غذا و دسر

آموزش تهیه انواع غذا و دسر و انواع نوشیدنی در وبلاگ آشپز باشی

بایگانی
پیوندها

سه شنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۷، ۰۴:۵۱ ب.ظ

۱

تهیه شکر پلو شیرازی

سه شنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۷، ۰۴:۵۱ ب.ظ

شکر پلو شیرازی

مواد لازم

شکر      ۲ پیمانه
آب         ۱ پیمانه
برنج       ۴ پیمانه
گلاب      ۱ پیمانه
روغن مایع   ۳ قاشق سوپ خوری
کره            ۵۰ گرم
زعفران       ۱/۴ پیمانه
نارنگی به مقدار لازم
خلال بادام و پسته به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- بهتر است که برنج را با ۲ قاشق نمک از شب قبل خیس کنید. سپس آبکش کنید و در آب جوش بریزید.
۲- کمی روغن در قابلمه بریزید و برنج را به مدت ۲۰ دقیقه دم کنید. در این مدت زمان باید آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود و کمی غلیظ شود. در ادامه هم محلول زعفران ،روغن مایع و گلاب را اضافه کنید. پس از کمی جوشیدن از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
۳- سپس برنج را آبکش کنید و آبکش را داخل ظرف گودی قرار دهید. شربت را آرام آرام به برنج اضافه کرده و با کفگیر، برنج را زیر و رو کنید.
۴-  مازاد شربتی که از آبکش خارج می‌شود را طی ۲ مرحله به برنج اضافه کنید. زمانی شکر پلو را دم می‌کنید بعد از یک ربع مقداری از شربت مازاد را اضافه کرده و با کفگیر زیر و رو کنید. دوباره بعد از یک ربع، مابقی شربت را تا آخر اضافه کنید
۵- کره را به قطعات کوچک برش زده و روی برنج بگذارید و برنج را یک ربع دیگر دم کنید. در انتها پلو را با خلال بادام، پسته و نارنگی تزئین کنید.

نظرات  (۱)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی