آشپز باشی

آموزش تهیه انواع غذا و دسر

آشپز باشی

آموزش تهیه انواع غذا و دسر

آموزش تهیه انواع غذا و دسر و انواع نوشیدنی در وبلاگ آشپز باشی

بایگانی
پیوندها

سه شنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۷، ۰۳:۵۱ ب.ظ

۰

تهیه سالاد کلم سفید و کشمش ویژه رمضان

سه شنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۷، ۰۳:۵۱ ب.ظ

تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

مواد لازم تهیه سالاد کلم سفید و کشمش

کشمش       ۷۰ گرم
هویج           ۱۷۵ گرم
کلم سفید    ۴۰۰ گرم
پیازچه          ۲ عدد
آب لیمو        ۱ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون   ۳ قاشق سوپ خوری
زیره سیاه    ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه

۱- ابتدا کلم را به صورت خلالی خرد کنید. سپس پیازچه و ساقه کرفس برا به صورت حلقه ای خرد کنید.

۲- هویج ها را رنده درشت کنید. سپس سبزیجات خرد شده را در کاسه ای بریزید. سپس کشمش ، زیره ، جعفری ، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید وبا هم مخلوط کنید.
ظرف حاوی سالاد را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.

منبع : وبلاگ میرو

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی