تهیه سالاد کلم سفید و کشمش ویژه رمضان
سه شنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۷، ۰۳:۵۱ ب.ظ
مواد لازم تهیه سالاد کلم سفید و کشمش
کشمش ۷۰ گرم
هویج ۱۷۵ گرم
کلم سفید ۴۰۰ گرم
پیازچه ۲ عدد
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
زیره سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
۱- ابتدا کلم را به صورت خلالی خرد کنید. سپس پیازچه و ساقه کرفس برا به صورت حلقه ای خرد کنید.
۲- هویج ها را رنده درشت کنید. سپس سبزیجات خرد شده را در کاسه ای بریزید. سپس کشمش ، زیره ، جعفری ، روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کنید وبا هم مخلوط کنید.
ظرف حاوی سالاد را به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.